Hunter seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hunter? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hunter.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hunter (Seizoen 1) dateert van 1977.
Hunter Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hunter? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hunter seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hunter Serie Informatie
Hunter is een Actie / Avontuur-serie uit 1977. Geregisseerd door Gary Nelson met onder meer de acteurs Ralph Bellamy, James Franciscus en Linda Evans .
James Hunter werkte tot 1969 bij een inlichtingendienst van de Amerikaanse regering, totdat hij ontslag nam omdat hij de methoden van de dienst afkeurde. Hij liet de wereld van de spionage achter zich om een boekwinkel te openen in Santa Barbara, Californië. In 1977 krijgt generaal Baker de opdracht zes contraspionage-agenten te rekruteren om een nieuwe geheime dienst op te richten. De eerste keuze van Baker voor het nieuwe bureau is Hunter, die de opdracht accepteert en zijn boekwinkel blijft gebruiken als dekmantel.