Gates seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Gates? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Gates.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Gates (Seizoen 1) dateert van 2012.
Gates Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Gates? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gates seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Gates Serie Informatie
Gates is een Komedie-serie uit 2012. met onder meer de acteurs Joanna Page, Tom Ellis en Mari Ann Bull .
Mark en Helen Pearson zijn de ouders van hun negenjarige dochter Chloe. Ze zijn onlangs naar het zuidoosten van het land verhuisd waar Chloe wordt ingeschreven bij een nieuwe basisschool. Al snel ontstaat er chaos als ze zich proberen aan te passen aan de andere ouders die ze ontmoeten op het schoolplein wanneer ze Chloe brengen en ophalen van school.