• 9.399.900 stemmen

Neven van Eus, De

De Neven van Eus seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie De Neven van Eus? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Neven van Eus.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Neven van Eus (Seizoen 2) dateert van 2022.

De Neven van Eus Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van De Neven van Eus? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Neven van Eus seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Neven van Eus Serie Informatie

De Neven van Eus is een Documentaire-serie uit 2017-2022.

Schrijver/journalist Özcan Akyol op zoek naar zijn familie in Turkije. De grote onderwerpen en ontwikkelingen in het land komen aan bod, maar worden met name bekeken door de ogen van de familie. Het levert hartverwarmende en ontroerende ontmoetingen op met leden van zijn familie, die Özcan vaak ook voor het eerst ziet.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.