• 9.384.476 stemmen

Girl Meets World

Girl Meets World seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Girl Meets World? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Girl Meets World.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Girl Meets World (Seizoen 3) dateert van 2016.

Girl Meets World Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Girl Meets World? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Girl Meets World seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Girl Meets World Serie Informatie

Girl Meets World is een Familie / Komedie-serie uit 2014-2017. Geregisseerd door Joel Zwick met onder meer de acteurs Ben Savage, Danielle Fishel en Rowan Blanchard .

De serie draait om het leven van Riley en haar vrienden en familie, met name hun schoolleven, waarin Cory hun geschiedenisleraar is. Riley deelt een sterke relatie met haar beste vriendin Maya Hart, die haar helpt bij het leren omgaan met de sociale en persoonlijke problemen van de adolescentie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.