Môsô Dairinin seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Môsô Dairinin ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Môsô Dairinin .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Môsô Dairinin (Seizoen 1) dateert van 2004.
Môsô Dairinin Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Môsô Dairinin ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Môsô Dairinin seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Môsô Dairinin Serie Informatie
Môsô Dairinin is een Animatie / Fantasy-serie uit 2004. Geregisseerd door Satoshi Kon met onder meer de acteurs Daisuke Sakaguchi, Mamiko Noto en Haruko Momoi .
Ogenschijnlijk willekeurige burgers van Tokio zijn het doelwit van een jongen met een gouden honkbalknuppel. Terwijl rechercheurs proberen het verband tussen de slachtoffers te vinden om de zaak op te lossen, ontdekken ze dat na de mishandelingen het leven van de slachtoffers op een of andere manier is verbeterd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.