• 9.385.030 stemmen

David

David seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie David? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van David.

Het laatste bij ons bekende seizoen van David (Seizoen 1) dateert van 2009.

David Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van David? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over David seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

David Serie Informatie

David is een Drama / Romantiek-serie uit 2009-2010.

Tijdens een exotische bootvakantie slaat de twaalfjarige David overboord. Zijn familie gaat op zoek naar hem, maar zonder resultaat, zodat ze ervan uitgaan dat hun zoon verdronken is. Dat is echter niet zo: David is aangespoeld op een onbewoond eiland, maar lijdt aan geheugenverlies. Vijftien jaar later wordt hij bij toeval ontdekt door Sofie, die met haar familie op reis is. De familie Klaerhout neemt David mee naar Koksijde. Hij is het moderne leven echter totaal niet gewend, zodat hij zich enorm moet aanpassen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,71 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.