• 9.382.906 stemmen

Robin Hood

Robin Hood seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Robin Hood? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Robin Hood.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Robin Hood (Seizoen 3) dateert van 2009.

Robin Hood Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Robin Hood? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Robin Hood seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Robin Hood Serie Informatie

Robin Hood is een Actie / Avontuur-serie uit 2006-2009. Geregisseerd door Matthew Evans met onder meer de acteurs Jonas Armstrong, Keith Allen en Richard Armitage .

Robin van Locksley keert terug naar huis nadat hij in het Heilige Land heeft gestreden voor koning en vaderland. Hij ziet dat Nottingham is veranderd in een door en door corrupt oord. De meedogenloze schout van Nottingham zwaait er de scepter. Hij legt de armen schandalig zware belastingen op en zelfs het stelen van een brood wordt wreed bestraft. De nobele Robin en zijn trouwe, wat sullige hulpje Much zijn vastbesloten het voor de ongelukkige burgers op te nemen. Ze worden daarbij geholpen door een bonte groep van vogelvrijen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,14 met in totaal 21 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.