• 9.385.335 stemmen

Ombres Rouges, Les

Les Ombres Rouges seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Les Ombres Rouges? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Les Ombres Rouges.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Les Ombres Rouges (Seizoen 1) dateert van 2019.

Les Ombres Rouges Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Les Ombres Rouges? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Les Ombres Rouges seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Les Ombres Rouges Serie Informatie

Les Ombres Rouges is een Misdaad / Drama-serie uit 2019. Geregisseerd door Corinne Bergas met onder meer de acteurs Nadia Farès, Manon Azem en Lannick Gautry .

In 1993 werd de vijfjarige Clara ontvoerd. Tijdens de overdracht van het losgeld werd Clara's moeder gedood en verdween Clara. 25 jaar later vindt politieagent Aurora, de oudere zus van Clara, aanwijzingen dat Clara nog in leven is en in Italië verblijft. Aurore doet er alles aan om Clara en haar familie te herenigen. Maar deze onverwachte terugkeer zorgt voor een reeks gewelddadige gebeurtenissen waarbij familiegeheimen naar boven komen waarvan iedereen dacht dat ze voor altijd geheim zouden blijven.