• 9.385.030 stemmen

Tales of Wells Fargo

Tales of Wells Fargo seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Tales of Wells Fargo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Tales of Wells Fargo.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Tales of Wells Fargo (Seizoen 6) dateert van 1961.

Tales of Wells Fargo Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Tales of Wells Fargo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tales of Wells Fargo seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Tales of Wells Fargo Serie Informatie

Tales of Wells Fargo is een Western-serie uit 1957-1962. Geregisseerd door Earl Bellamy met onder meer de acteurs Dale Robertson en Mary Jane Saunders .

De serie speelt zich af in Oklahoma in de jaren 1870 tot 1880, en draait om Jim Hardie, een agent van de Wells Fargo-rederij en postkoetslijn, die regelmatig vanuit zijn boerderij in Oklahoma komt opdraven om diverse slechteriken in het oude westen en zelfs naar Mexico te achtervolgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.