Fainaru Fantajî: Anrimiteddo seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Fainaru Fantajî: Anrimiteddo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fainaru Fantajî: Anrimiteddo.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fainaru Fantajî: Anrimiteddo (Seizoen 1) dateert van 2001.
Fainaru Fantajî: Anrimiteddo Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Fainaru Fantajî: Anrimiteddo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fainaru Fantajî: Anrimiteddo seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fainaru Fantajî: Anrimiteddo Serie Informatie
Fainaru Fantajî: Anrimiteddo is een Animatie / Avontuur-serie uit 2001-2002. Geregisseerd door Mahiro Maeda met onder meer de acteurs Nobutoshi Canna, Haruko Momoi en Akira Ishida .
De jonge tweeling Ai en Yu Hayakawa zijn hun ouders Joe en Marie verloren. Op zoek naar hun ouders nemen Ai en Yu een zogeheten "Ghost Train" die hen naar de wereld Wonderland brengt. In Wonderland loopt de tweeling de mysterieuze maar sterke Kaze en zijn rivaal Makenshi tegen het lijf en blijkt zich heel wat af te spelen in het mysterieuze Wonderland.