Sūpā Doragon Bōru Hīrōzu seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Sūpā Doragon Bōru Hīrōzu? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sūpā Doragon Bōru Hīrōzu.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sūpā Doragon Bōru Hīrōzu (Seizoen 6) dateert van 2023.
Sūpā Doragon Bōru Hīrōzu Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Sūpā Doragon Bōru Hīrōzu? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sūpā Doragon Bōru Hīrōzu seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sūpā Doragon Bōru Hīrōzu Serie Informatie
Sūpā Doragon Bōru Hīrōzu is een Animatie / Actie-serie uit 2018-2024. met onder meer de acteurs Masako Nozawa, Ryou Horikawa en Takeshi Kusao .
Na het einde van Dragon Ball Super zouden Goku en Vegeta gaan trainen met Future Trunks. In plaats van Trunks verschijnt zijn vriendin Future Mai en vertelt ze Goku en Vegeta dat Trunks is ontvoerd door een nog onbekend iemand en wordt vastgehouden op Prison Planet, een planeet in het bezit van Frieza's broer Cooler. Wanneer Goku en Vegeta arriveren staan ze lijnrecht over de kwaadaardige Saiyan Cunber.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,28 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.