• 9.384.381 stemmen

Police Story

Police Story seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Police Story? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Police Story.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Police Story (Seizoen 5) dateert van 1977.

Police Story Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Police Story? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Police Story seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Police Story Serie Informatie

Police Story is een Actie / Misdaad-serie uit 1973-1979. Geregisseerd door Michael O'Herlihy

De serie heeft geen vaste verhaallijn, maar bevat per aflevering een opzichzelfstaand verhaal met andere personages. Het enige wat de afleveringen met elkaar gemeen hebben is dat in elk verhaal een politieagent centraal staat, dat de verhalen zich allemaal afspelen in Los Angeles, en dat de hoofdpersoon altijd werkt voor dezelfde tak van de politie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,90 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.