Uit het Leven Gegrepen: Kaat & Co seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Uit het Leven Gegrepen: Kaat & Co ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Uit het Leven Gegrepen: Kaat & Co .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Uit het Leven Gegrepen: Kaat & Co (Seizoen 5) dateert van 2006.
Uit het Leven Gegrepen: Kaat & Co Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Uit het Leven Gegrepen: Kaat & Co ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Uit het Leven Gegrepen: Kaat & Co seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Uit het Leven Gegrepen: Kaat & Co Serie Informatie
Uit het Leven Gegrepen: Kaat & Co is een Familie / Drama-serie uit 2004-2007.
We maken kennis met de 22-jarige filosofiestudente Kaat Cremer en haar vader Patrick, die een eigen reclamebureau heeft. In de eerste aflevering trekken de gescheiden vader en zijn dochter in bij Veronique, de nieuwe vriendin van Patrick, en haar zoon Sam. Beiden wonen in een loft aan de Turnhoutsebaan in Borgerhout. In en rond de loft beleven de personages de gewone dingen des levens: verliefdheden, ruzies, moeizame relaties, puberkwalen, enzovoort.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,84 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.