Balthazar seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Balthazar? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Balthazar.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Balthazar (Seizoen 5) dateert van 2023.
Balthazar Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Balthazar? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Balthazar seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Balthazar Serie Informatie
Balthazar is een Misdaad / Thriller-serie uit 2018-2023. Geregisseerd door Vincent Jamain met onder meer de acteurs Tomer Sisley, Hélène de Fougerolles en Philypa Phoenix .
De nieuwe politiecommandant Hélène Bach moeten leren samenwerken met de briljante maar irritante Raphaël, die de doden als geen ander kan laten spreken. Raphaël is de meest getalenteerde forensische patholoog van zijn generatie. Hij is charmant, knap en intelligent maar ook oneerbiedig en ondeugend en leeft het leven vaak volkomen in strijd met normen en waarden. Dit vormt een grote uitdaging voor Hélène, een drukke moeder en het nieuwste lid van de Criminal Brigade, die met deze buitengewone persoonlijkheid zal moeten samenwerken om moorden op te lossen die hen naar het rijk van de dood zullen slepen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.