Forky Asks a Question seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Forky Asks a Question? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Forky Asks a Question.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Forky Asks a Question (Seizoen 1) dateert van 2019.
Forky Asks a Question Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Forky Asks a Question? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Forky Asks a Question seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Forky Asks a Question Serie Informatie
Forky Asks a Question is een Animatie / Komedie-serie uit 2019-2020.
Nu Forky het feit heeft geaccepteerd dat hij Bonnie's geliefde speelgoed is en niet alleen maar een stuk afval, probeert hij meer te weten te komen over hoe de wereld werkt. Forky stelt in elke aflevering belangrijke vragen over hoe de wereld werkt, zoals: Wat is liefde? Wat is tijd? En natuurlijk, de diepste vraag van allemaal, wat is kaas?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.