Football Hooligans International seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Football Hooligans International? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Football Hooligans International.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Football Hooligans International (Seizoen 1) dateert van 2007.
Football Hooligans International Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Football Hooligans International? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Football Hooligans International seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Football Hooligans International Serie Informatie
Football Hooligans International is een Documentaire-serie uit 2007. met onder meer de acteurs en Danny Dyer .
Football Hooligans International is een programma in documentaire-stijl en gaat over voetbalhooliganisme. De serie wordt gepresenteerd door acteur en voetbalfanaat Danny Dyer. Dyer gaat in deze docuserie internationaal en ontmoet voetbalclubs van over de hele wereld. Dyer bezoekt onder andere Engeland, Schotland, Turkije, Argentinië, Italië, Nederland, Brazilië, Polen en Rusland.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.