• 9.385.217 stemmen

Philip Marlowe, Private Eye

Philip Marlowe, Private Eye seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Philip Marlowe, Private Eye? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Philip Marlowe, Private Eye.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Philip Marlowe, Private Eye (Seizoen 2) dateert van 1986.

Philip Marlowe, Private Eye Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Philip Marlowe, Private Eye? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Philip Marlowe, Private Eye seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Philip Marlowe, Private Eye Serie Informatie

Philip Marlowe, Private Eye is een Drama / Mystery-serie uit 1983-1986. Geregisseerd door Robert Iscove met onder meer de acteurs en Powers Boothe .

Philip Marlowe, Private Eye was een drama / mysterieserie die werd uitgezonden op HBO van 1983-1986. De serie speelt zich af in de jaren dertig in Los Angeles en volgt de aangenomen zaken van privédetective Philip Marlowe. Moord, fraude en andere criminele activiteiten, Marlowe draait zijn hand er niet voor om. Deze doorgewinterde privédetective bijt zich als een pitbull in elke zaak vast.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.