• 9.385.403 stemmen

Breakfast, Lunch & Dinner

Breakfast, Lunch & Dinner seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Breakfast, Lunch & Dinner? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Breakfast, Lunch & Dinner.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Breakfast, Lunch & Dinner (Seizoen 1) dateert van 2019.

Breakfast, Lunch & Dinner Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Breakfast, Lunch & Dinner? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Breakfast, Lunch & Dinner seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Breakfast, Lunch & Dinner Serie Informatie

Breakfast, Lunch & Dinner is een Documentaire-serie uit 2019. met onder meer de acteurs en David Chang .

Chef-kok David Chang is grenzeloos nieuwsgierig naar eten, cultuur en identiteit en gaat op reis met een vrolijk gezelschap van levenslustige beroemdheden. Chang reist in iedere aflevering naar een bepaalde bestemming (van Vancouver tot Marrakesh tot L.A. en Cambodja). Daar wordt hij vergezeld door een andere beroemde gast waarmee hij samen dingen eet en daarover in gesprek gaat. Terwijl ze door elke stad trekken, zullen ze ook nieuwe en verrassende dingen over zichzelf ontdekken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.