Magpie seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Magpie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Magpie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Magpie (Seizoen 2) dateert van 2022.
Magpie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Magpie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Magpie seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Magpie Serie Informatie
Magpie is een Misdaad / Drama-serie uit 2019-2023. Geregisseerd door Ariel Benbaji met onder meer de acteurs Or Ben-Melech, Amos Tamam en Ania Bukstein .
Na 17 jaar gevangenisstraf wegens een veroordeling voor moord, krijgt Asa Katz een vervroegde vrijlating op voorwaarde dat hij blijft samenwerken met de politie als hun informant. Asa keert terug naar zijn oude buurt en naar zijn oudere broer, David, een succesvolle makelaar die zijn geld verdiende met dubieuze zakelijke transacties. Tegenstrijdige belangen brengen Asa in precaire situaties, en hij vindt zichzelf verscheurd tussen zijn leven van misdaad en zijn werk met de politie, terwijl hij ondertussen vakkundig voordeel haalt uit beide werelden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.