• 9.384.725 stemmen

Sistas

Sistas seizoen 11?

Zal er een seizoen 11 beschikbaar komen voor de tv-serie Sistas? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sistas.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sistas (Seizoen 10) dateert van 2026.

Sistas Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 11) van Sistas? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sistas seizoen 11 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sistas Serie Informatie

Sistas is een Komedie-serie uit 2019-2026. met onder meer de acteurs Novi Brown, Novi Brown en KJ Smith .

Sistas, volgt een groep alleenstaande zwarte vrouwen uit verschillende lagen van de bevolking die zich verbinden over hun enige rode draad: waarom ben ik single? Deze vrouwen navigeren met hun "gecompliceerde liefdesleven" -status, carrière en vriendschap door de ups en downs van het leven in een moderne wereld van sociale media en onrealistische relatiedoelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 10 seizoenen.