• 9.385.353 stemmen

Koi wa Ameagari no Yō ni

Koi wa Ameagari no Yō ni seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Koi wa Ameagari no Yō ni? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Koi wa Ameagari no Yō ni.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Koi wa Ameagari no Yō ni (Seizoen 1) dateert van 2018.

Koi wa Ameagari no Yō ni Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Koi wa Ameagari no Yō ni? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Koi wa Ameagari no Yō ni seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Koi wa Ameagari no Yō ni Serie Informatie

Koi wa Ameagari no Yō ni is een Animatie / Romantiek-serie uit 2018. Geregisseerd door Ayumu Watanabe met onder meer de acteurs Hiroaki Hirata, Sayumi Watabe en Emi Miyajima .

Akira Tachibana maakte vroeger deel uit van de atletiekclub, totdat een blessure haar sportcarrière effectief onderbrak. Ze werkt parttime in een familierestaurant als een toevluchtsoord en merkt dat ze verliefd wordt op haar manager, een gescheiden 45-jarige man met een jonge zoon. Ondanks de leeftijdskloof omarmt Akira zijn maniërisme en vriendelijke aard van harte, en beetje bij beetje beginnen de twee elkaar te begrijpen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.