• 9.385.247 stemmen

Naui Nara

Naui Nara seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Naui Nara? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Naui Nara.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Naui Nara (Seizoen 1) dateert van 2019.

Naui Nara Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Naui Nara? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Naui Nara seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Naui Nara Serie Informatie

Naui Nara is een Actie / Drama-serie uit 2019. Geregisseerd door Kim Jin-won met onder meer de acteurs Yang Se-jong, Woo Do-hwan en Kim Seol-hyun .

In het jaar 1392 ging de Goryeo-dynastie, na honderden jaren macht, over in de Joseon-dynastie. Dit had veel politieke gevolgen. Te midden van deze politieke verschuivingen staan twee vrienden en hun verschillende levenslopen centraal. Seo Hwi is een jonge soldaat en zoon van een legeraanvoerder. Geweld en vechten is hem met de paplepel ingegoten, al behoudt hij altijd zijn gevoel voor humor. Nam Sun Ho is de andere hoofdpersoon. Hij is zoon van een nobele vader maar arme moeder en heeft zich hierdoor altijd ondergewaardeerd gevoeld. Beide jongens willen hun land eren, hun dromen nastreven en hun geliefden beschermen. Hierdoor duurt het niet lang voordat ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.