• 9.369.454 stemmen

Monarca

Monarca seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Monarca? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Monarca.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Monarca (Seizoen 2) dateert van 2021.

Monarca Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Monarca? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Monarca seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Monarca Serie Informatie

Monarca is een Drama-serie uit 2019-2021. Geregisseerd door Fernando Rovzar met onder meer de acteurs Irene Azuela, Juan Manuel Bernal en Osvaldo Benavides .

Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen. Ana María heeft nu besloten ten strijde te trekken tegen het corrupte systeem dat mede door haar familie gecreëerd is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.