• 9.384.551 stemmen

Limetown

Limetown seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Limetown? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Limetown.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Limetown (Seizoen 1) dateert van 2019.

Limetown Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Limetown? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Limetown seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Limetown Serie Informatie

Limetown is een Misdaad-serie uit 2019. Geregisseerd door Rebecca Thomas met onder meer de acteurs Sherri Saum, Omar Elba en Alessandro Juliani .

Lia Haddock is een journaliste die werkt voor American Public Radio (APR). Ze duikt met gevaar voor eigen leven in het onderzoek naar de verdwijning van ruim driehonderd mensen, die op dat moment leefden in Limetown in Tennessee. De locatie was in het verleden onderdeel van een onderzoeksfaciliteit.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,86 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.