• 9.384.159 stemmen

Fremvandrerne

Fremvandrerne seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Fremvandrerne? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Fremvandrerne.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Fremvandrerne (Seizoen 2) dateert van 2021.

Fremvandrerne Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Fremvandrerne? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fremvandrerne seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Fremvandrerne Serie Informatie

Fremvandrerne is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2019-2022. Geregisseerd door Jens Lien met onder meer de acteurs Nicolai Cleve Broch, Krista Kosonen en Ágústa Eva Erlendsdóttir .

Beforeigners volgt een nieuw fenomeen dat zich overal ter wereld voordoet. Krachtige lichtflitsen doemen op in de oceaan en mensen uit het verleden verschijnen. Ze komen uit drie afzonderlijke perioden: het stenen tijdperk, het Viking-tijdperk en de late 19e eeuw. Niemand begrijpt hoe dit mogelijk is en de mensen uit het verleden, "Beforeigners" genoemd, hebben geen herinnering over wat er is gebeurd. Slechts één ding is zeker: ze blijven komen en er is geen weg terug. Een paar jaar later werkt Alfhildr, die uit de Vikingtijd komt, samen met de politieagent Lars Haaland als onderdeel van een integratieprogramma van de politie. Terwijl ze de moord op een b eforeigner onderzoeken, beginnen ze een grotere samenzwering te ontrafelen achter de oorsprong van de mysterieuze aankomsten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,27 met in totaal 24 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.