Joahamyeon Ullineun seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Joahamyeon Ullineun? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Joahamyeon Ullineun.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Joahamyeon Ullineun (Seizoen 2) dateert van 2021.
Joahamyeon Ullineun Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Joahamyeon Ullineun? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Joahamyeon Ullineun seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Joahamyeon Ullineun Serie Informatie
Joahamyeon Ullineun is een Drama / Romantiek-serie uit 2019-2021. Geregisseerd door Kim Jin-Woo met onder meer de acteurs Kim So-hyun, Song Kang en Jung Ga-ram .
Een onbekende ontwikkelaar brengt een wel erg bijzondere app op de markt. Gebruikmaken van de app zorgt er namelijk voor dat mensen kunnen ontdekken of er binnen een straal van 10 meter iemand romantische gevoelens heeft voor hem of haar. De nieuwe technologie heeft logischerwijs een enorme impact op de samenleving. Dit geldt niet in het minst voor Jojo. Hye-young heeft de nieuwe app nog niet geïnstalleerd en stelt dan ook alles in het werk om zijn gevoelens voor Jojo verborgen te houden. Dat verloopt niet van een leien dakje, want hij is tot over zijn oren verliefd op de knappe Zuid-Koreaanse. Al snel wordt duidelijk dat twee mannen elk op hun compleet eigen manier hun gevoelens duidelijk proberen te maken aan Jojo. Uiteindelijk zal zij een keuze moeten gaan maken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.