• 9.384.448 stemmen

Oplichters op het Internet

Oplichters op het Internet seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Oplichters op het Internet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Oplichters op het Internet.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Oplichters op het Internet (Seizoen 1) dateert van 2018.

Oplichters op het Internet Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Oplichters op het Internet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Oplichters op het Internet seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Oplichters op het Internet Serie Informatie

Oplichters op het Internet is een Reality / Misdaad-serie uit 2018. met onder meer de acteurs en Kees van der Spek .

Kees van der Spek helpt slachtoffers die voor grote bedragen digitaal zijn opgelicht. Kees reist het binnen- en buitenland af om de internetoplichters op te sporen die op dat moment onvindbaar zijn. Lukt het Kees om te achterhalen wie de onlineverkoper is die geld incasseert, maar nooit iets levert? En wie zit achter de vervalste bankmailtjes die heel veel Nederlanders ontvangen?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,30 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.