Paranormal Lockdown seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Paranormal Lockdown ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Paranormal Lockdown .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Paranormal Lockdown (Seizoen 3) dateert van 2018.
Paranormal Lockdown Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Paranormal Lockdown ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Paranormal Lockdown seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Paranormal Lockdown Serie Informatie
Paranormal Lockdown is een Reality-serie uit 2016-2019. met onder meer de acteurs Nick Groff, Katrina Weidman en Rob Saffi .
We volgen Nick Groff en Katrina Weidman terwijl ze zich opsluiten in de meest angstaanjagende plaatsen van Amerika voor een ongekende 72 uur achter elkaar. Vele spookachtige locaties zijn nog nooit eerder op televisie gezien, sommige worden voor het eerst onderzocht, Groff en Weidman geloven dat hoe langer ze blijven, hoe meer de geesten met hen zullen communiceren en hoe meer informatie ze kunnen verzamelen over het onbekende. Van het enge Kreischer Mansion op Staten Island tot het onheilspellende Franklin Castle in Cleveland, niks is te gek voor deze doorgewinterde spokenjagers.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.