• 9.385.191 stemmen

Hatufim

Hatufim seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Hatufim? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hatufim.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hatufim (Seizoen 2) dateert van 2012.

Hatufim Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Hatufim? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hatufim seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hatufim Serie Informatie

Hatufim is een Drama / Thriller-serie uit 2010-2012. Geregisseerd door Gideon Raff met onder meer de acteurs Ishai Golan, Assi Cohen en Mili Avital .

We maken kennis met drie Israëlische militairen: Nimrode Klein, Uri Zach en Amiel Ben-Horin. Zij zijn 17 jaar geleden bij een geheime actie tegen een Hezbollah-topman in Libanon krijgsgevangen gemaakt. Nu mogen ze eindelijk naar huis. Voor Amiel komt de vrijlating te laat; hij heeft zijn gevangenschap niet overleefd. Nimrode en Uri moeten bij thuiskomst opnieuw kennismaken met hun vroegere omgeving. Dat verloopt moeizaam; hun vrouwen hebben al die jaren ook een eigen leven geleid en hun kinderen zijn zelfs vreemden voor hen. Dit is de oorspronkelijke Israëlische serie waarop de Amerikaanse tv-hit Homeland is gebaseerd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.