• 9.385.182 stemmen

Time Trax

Time Trax seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Time Trax? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Time Trax.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Time Trax (Seizoen 2) dateert van 1994.

Time Trax Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Time Trax? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Time Trax seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Time Trax Serie Informatie

Time Trax is een Sciencefiction / Actie-serie uit 1993-1994. Geregisseerd door Rob Stewart met onder meer de acteurs Dale Midkiff, Elizabeth Alexander en Margo Losey .

In het jaar 2193 bouwt de geniale Dr. Mordicai Sahmbi een tijdmachine genaamd TRAX ('Transtime Research and eXperimentation'), waarmee men naar het verleden kan reizen. Helaas gebruikt Sahmbi zijn TRAX-project voor illegale doeleinden: hij laat meer dan 100 criminelen tegen betaling 200 jaar terug in de tijd ontsnappen, om ze op deze manier aan hun gerechtelijke straf te laten ontkomen. Wanneer de zaak aan het licht komt, vlucht ook Sahmbi zelf naar het verleden.De politieman Kapitein Darien Lambert werkt voor de zogenaamde 'Fugitive Retrieval Section'. Hij krijgt de opdracht om Sahmbi in het jaar 1993 achterna te reizen, daar alle ontsnapte criminelen te vangen en ze alsnog achter slot en grendel te krijgen. Het valt Lambert echter zwaar om zich in de (voor hem) primitieve 20ste eeuw staande te houden. Autorijden blijkt moeilijker te zijn dan gedacht en zelfs het bestellen van eten is een uitdaging.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.