• 9.384.615 stemmen

Ergens Onderweg

Ergens Onderweg seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ergens Onderweg? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ergens Onderweg.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ergens Onderweg (Seizoen 1) dateert van 2010.

Ergens Onderweg Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ergens Onderweg? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ergens Onderweg seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ergens Onderweg Serie Informatie

Ergens Onderweg is een Reality / Documentaire-serie uit 2010.

Hoe leuk zou het wel niet zijn om je een keer helemaal met één kind te kunnen bezig houden? Om samen eens iets anders te beleven. Om eens echt te kunnen praten. Voor velen lijkt een reis, alleen met één kind, de ideale manier om dat te doen. In Ergens Onderweg zetten acht bekende vaders de stap. Ze engageren zich volledig en gaan samen met één van hun kinderen op reis. Ergens Onderweg stapt mee in die acht reizen. Het resultaat zijn acht intieme portretten van twee mensen die elkaar opnieuw leren kennen. Acht verhalen van roadtrips die ze nooit zullen vergeten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.