1993 seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 1993? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 1993.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 1993 (Seizoen 1) dateert van 2017.
1993 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 1993? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 1993 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
1993 Serie Informatie
1993 is een Drama / Misdaad-serie uit 2017. Geregisseerd door Giuseppe Gagliardi met onder meer de acteurs Miriam Leone, Tea Falco en Stefano Accorsi .
Rome, 30 April 1993. Een dolle menigte gooit munten naar een Italiaanse politicus. Het is nu ieder voor zich in een broeierig Berlusconi-tijdperk. Zes Italianen spelen de hoofdrol in dit sexy en spannende vervolg op 1992. Leo droomt van een groot politiek avontuur maar moet de restanten van zijn reputatie en woelige verleden proberen weg te werken. Pietro staat op het punt alles van waarde in zijn leven te verliezen maar schept tegelijk veel plezier in politieke steekspelletjes. TV ster Veronica heeft alles wat ze wil, maar is het dat allemaal wel waard? Inspecteur Luca verzet zich tegen enige vorm van macht terwijl zijn gezondheid achteruit gaat. 1993 lijkt de laatste kans om de Tweede Republiek eindelijk te verwezenlijken. Een strijd op alle fronten.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,43 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.