• 9.385.813 stemmen

Malibu Rescue

Malibu Rescue seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Malibu Rescue? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Malibu Rescue.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Malibu Rescue (Seizoen 1) dateert van 2019.

Malibu Rescue Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Malibu Rescue? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Malibu Rescue seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Malibu Rescue Serie Informatie

Malibu Rescue is een Avontuur-serie uit 2019. Geregisseerd door Savage Steve Holland met onder meer de acteurs Ricardo Hurtado, Breanna Yde en Jackie R. Jacobson .

Het verhaal speelt zich af op Malibu Beach in Californië. Als Tyler door een hele reeks streken in de problemen komt, wordt hij gedwongen om de hele zomer te trainen voor een elitair strandwachtprogramma. Als de directeur, Gavin Cross, onthulde dat hij Tyler en de rest van de nieuwkomers alleen liet deelnemen aan het programma, zodat ze zouden falen en hij geen kinderen meer hoeft aan te nemen, komen Tyler en zijn vrienden samen in actie.