Bondi Rescue seizoen 18?
Zal er een seizoen 18 beschikbaar komen voor de tv-serie Bondi Rescue? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bondi Rescue.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bondi Rescue (Seizoen 17) dateert van 2023.
Bondi Rescue Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 18) van Bondi Rescue? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bondi Rescue seizoen 18 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bondi Rescue Serie Informatie
Bondi Rescue is een Documentaire / Drama-serie uit 2006-2023. met onder meer de acteurs en Osher Günsberg .
Bondi Rescue volgt het werk van de professionele strandwachten die op het drukste en beroemdste strand ter wereld: Bondi Beach in Sydney, Australië patrouilleren. Weer of geen weer deze strandwachten zijn 7 dagen per week/365 dagen per jaar inzetbaar. Sommige mensen die ze redden hebben ernstige verwondingen. In deze gevallen maakt elke seconde een verschil. Haaien, vermiste kinderen, gevechten en dronken mensen zijn ook aan de orde van de dag.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,97 met in totaal 51 stemmen. De serie heeft momenteel 17 seizoenen.