• 9.384.355 stemmen

Dual Survival

Dual Survival seizoen 10?

Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie Dual Survival? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dual Survival.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dual Survival (Seizoen 9) dateert van 2016.

Dual Survival Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van Dual Survival? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dual Survival seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dual Survival Serie Informatie

Dual Survival is een Reality / Avontuur-serie uit 2010-2016. met onder meer de acteurs Cody Lundin, Dave Canterbury en Joseph Teti .

Survivalexperts zijn het erover eens dat er vier basisregels zijn om te overleven in de wilde natuur: zoek een schuilplaats, zoek water, zoek eten en zoek hulp. De wijze waarop kan echter nogal verschillen. Dat wordt opnieuw duidelijk in de serie ‘Dual Survival’ waarbij twee experts samen proberen te overleven op de meest verlaten plekken op aarde.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,79 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.