• 9.384.493 stemmen

Mortal Kombat: Legacy

Mortal Kombat: Legacy seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Mortal Kombat: Legacy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mortal Kombat: Legacy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mortal Kombat: Legacy (Seizoen 2) dateert van 2013.

Mortal Kombat: Legacy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Mortal Kombat: Legacy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mortal Kombat: Legacy seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mortal Kombat: Legacy Serie Informatie

Mortal Kombat: Legacy is een Actie / Misdaad-serie uit 2011-2013. Geregisseerd door Kevin Tancharoen met onder meer de acteurs Casper Van Dien, Brian Tee en Ian Anthony Dale .

In het begin waren het universum en zijn sferen in harmonie, maar zelfs goden zijn niet immuun voor macht en hebzucht. Dit evenwicht werd snel in de war gebracht. De machtszuchtige goden daagden elkaar uit over het lot van hun respectieve rijken. Ze vochten tot de dood in toernooien naast sterfelijke kampioenen gekozen uit elk rijk. Voor duizenden jaren heeft Shao Kahn, de keizer van de Outworld, met succes zijn domein uitgebreid door andere rijken te verslaan. Edenia was het laatste rijk dat het toernooi verloor en in handen viel van Shao Kahn. Nu heeft Shao Kahn een nieuwe uitdaging gevonden en wederom staat er een oorlog op het punt te beginnen. Het lot van het aardse rijk en zijn bewoners rust op de uitkomst van dit toernooi.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,79 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.