Metal Evolution seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Metal Evolution? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Metal Evolution.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Metal Evolution (Seizoen 1) dateert van 2011.
Metal Evolution Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Metal Evolution? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Metal Evolution seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Metal Evolution Serie Informatie
Metal Evolution is een Muziek / Documentaire-serie uit 2011-2014. Geregisseerd door Scot McFadyen met onder meer de acteurs en Sam Dunn .
Metal Evolution presenteert twaalf afleveringen gebaseerd op de veelbesproken Metal History "stamboom" die oorspronkelijk te zien was in "Metal: A Headbanger's Journey". Deze genealogie uit 24 subgenres onthult het enorme complexe nageslacht van heavy metal, van Early Metal en Shock Rock tot Thrash, van Progressive Metal tot Grunge en Nu Metal. Met behulp van de kaart als zijn routekaart, zal onze gastheer, metalhead, en tevens antropoloog Sam Dunn, de wereld doorkruisen op zoek naar de essentie van Metal, van bars en steegjes tot de grootste openluchtfestivals.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,10 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.