Tacoma FD seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Tacoma FD? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tacoma FD.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tacoma FD (Seizoen 4) dateert van 2023.
Tacoma FD Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Tacoma FD? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tacoma FD seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tacoma FD Serie Informatie
Tacoma FD is een Komedie-serie uit 2019-2023. Geregisseerd door Kevin Heffernan met onder meer de acteurs Kevin Heffernan, Steve Lemme en Hassie Harrison .
Tacoma FD speelt zich af in een brandweerkazerne in een van de regenachtigste steden van Amerika. De brandweermannen staan altijd klaar om uit te rukken, maar in deze natste stad moeten ze zich vooral bezighouden met de mindere kanten van het werk. Daarnaast houden ze zich regelmatig bezig met creatieve wedstrijdjes, spelletjes en bizarre noodoproepen. Dit alles onder leiding van chef Terry McConky en kapitein Eddie Penisi.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.