• 9.384.662 stemmen

64 Zoo Lane

64 Zoo Lane seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 64 Zoo Lane? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 64 Zoo Lane.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 64 Zoo Lane (Seizoen 1) dateert van 1999.

64 Zoo Lane Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 64 Zoo Lane? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 64 Zoo Lane seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

64 Zoo Lane Serie Informatie

64 Zoo Lane is een Animatie / Familie-serie uit 1999-2001. Geregisseerd door Julien Cayot met onder meer de acteurs Anna Bentinck, Adrienne Posta en Lara Wollington .

Elke avond kruipt Loesje haar bed in voor het slapengaan. Maar niet voor lang… Elke avond opnieuw glijdt ze langs de nek van Bettina de giraf de dierentuin binnen. Daar komt ze terecht bij haar vrienden van de dierentuin. En elke avond is er wel iemand anders die een leuk verhaal te vertellen heeft voor het slapengaan. Loesje komt zo de gekste dingen te weten van de dieren! Na het verhaaltje stopt Bettina de giraf Loesje weer in bed en is het tijd om te gaan slapen.