• 9.384.639 stemmen

Ministerio del Tiempo, El

El Ministerio del Tiempo seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie El Ministerio del Tiempo? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van El Ministerio del Tiempo.

Het laatste bij ons bekende seizoen van El Ministerio del Tiempo (Seizoen 3) dateert van 2017.

El Ministerio del Tiempo Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van El Ministerio del Tiempo? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over El Ministerio del Tiempo seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

El Ministerio del Tiempo Serie Informatie

El Ministerio del Tiempo is een Avontuur / Fantasy-serie uit 2015-2017. Geregisseerd door Jorge Dorado met onder meer de acteurs Rodolfo Sancho, Nacho Fresneda en Macarena García .

Het Ministerie van Tijd is het best bewaarde geheim van de staat Spanje: een autonome overheidsinstelling die rechtstreeks rapporteert aan de premier. De patrouilles moeten de deuren van de tijd in de gaten houden, zodat geen enkele indringer uit andere tijdperken de geschiedenis in zijn eigen voordeel kan veranderen. De serie volgt de opdrachten van de nieuwste patrouille van het ministerie: die van de soldaat Alonso de Entrerríos van het leger van Vlaanderen, de 19e-eeuwse studente Amelia Folch en de paramedicus Julián Martínez uit de 21ste eeuw.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.