• 9.384.593 stemmen

Past Life

Past Life seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Past Life? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Past Life.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Past Life (Seizoen 1) dateert van 2010.

Past Life Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Past Life? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Past Life seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Past Life Serie Informatie

Past Life is een Misdaad / Drama-serie uit 2010. met onder meer de acteurs Richard Schiff, Kelli Giddish en Nic Bishop .

Psycholoog Dr. Kate McGinn en haar partner, voormalig rechercheur Price Whatley, proberen Noah te helpen, een tiener die lijdt aan regressie-voorvallen - onderdrukte herinneringen uit een vorig leven. Noah wordt herinnert aan de ontvoering en moord in een vorig leven. Samen met Dr. Malachi Talmadge en Dr. Rishi Karna werken McGinn en Whatley aan het opsporen van de dader van een misdaad die 14 jaar eerder is begaan.