Fastest Car seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Fastest Car? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fastest Car.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fastest Car (Seizoen 2) dateert van 2019.
Fastest Car Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Fastest Car? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fastest Car seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fastest Car Serie Informatie
Fastest Car is een Documentaire / Reality-serie uit 2018-2019.
Bestuurders van exotische supercars zetten hun reputatie op het spel tijdens een race tegen supersnelle sleepers die zijn gebouwd door ware autofanaten. In elke aflevering nemen drie sleepers het op tegen één supersportauto in een kwart mijl drag-race. De winnaars van de eerste zeven afleveringen mogen overstappen naar het kampioenschap bij het droge meer van El Mirage.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.