Random Acts of Flyness seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Random Acts of Flyness? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Random Acts of Flyness.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Random Acts of Flyness (Seizoen 2) dateert van 2022.
Random Acts of Flyness Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Random Acts of Flyness? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Random Acts of Flyness seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Random Acts of Flyness Serie Informatie
Random Acts of Flyness is een Komedie-serie uit 2018-2022. Geregisseerd door Terence Nance met onder meer de acteurs Terence Nance, Dominique Fishback en Alicia Pilgrim .
Kunstenaar Terence Nance onderzoekt culturele idiomen zoals het patriarchaat, witte suprematie en sensualiteit vanuit een nieuw, tot nadenken stemmend perspectief. Elke aflevering van Random Acts of Flyness bevat een handvol onderling verbonden vignetten, waarin een ensemble-cast van opkomend en gevestigd talent wordt getoond. De show is een mix van verité-documentaire, muzikale uitvoeringen, surrealistisch melodrama en humoristische animaties. Nance en zijn medewerkers weven thema's als vooroudertrauma, geschiedenis, de dood, de singulariteit, romantiek en nog veel meer bij elkaar en creëren zo een televisieshow.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.