Ice Road Truckers seizoen 13?
Zal er een seizoen 13 beschikbaar komen voor de tv-serie Ice Road Truckers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ice Road Truckers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ice Road Truckers (Seizoen 12) dateert van 2025.
Ice Road Truckers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 13) van Ice Road Truckers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ice Road Truckers seizoen 13 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ice Road Truckers Serie Informatie
Ice Road Truckers is een Documentaire / Reality-serie uit 2007-2025. met onder meer de acteurs Christian Rodska, Davey Lennie en Bear Swensen .
Ice Road Truckers brengt het leven in kaart van buitengewone mannen en vrouwen die vitale benodigdheden naar diamantmijnen vervoeren over bevroren meren die als wegen fungeren. Het levensonderhoud van velen hangt af van deze wegen, die door de jaren heen verantwoordelijk zijn geweest voor de dood van tientallen chauffeurs. Met één hand op het stuur en altijd één aan de deur, altijd voorbereid op het ijs om weg te zakken onder het gewicht van hun vrachtwagens, zetten deze bestuurders hun leven en financiële zekerheid van hun families op het spel om de kost te verdienen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,89 met in totaal 55 stemmen. De serie heeft momenteel 12 seizoenen.