• 9.384.777 stemmen

Silver Surfer

Silver Surfer seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Silver Surfer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Silver Surfer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Silver Surfer (Seizoen 1) dateert van 1998.

Silver Surfer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Silver Surfer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Silver Surfer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Silver Surfer Serie Informatie

Silver Surfer is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 1998. Geregisseerd door Larry Brody met onder meer de acteurs John Neville, Elizabeth Shepherd en Tara Rosling .

Wanneer de planeet Zenn-La wordt aangevallen door Galactus, een kosmische entiteit geobsedeerd door het bevredigen van zijn onsterfelijke honger door planeten rijk aan leven te consumeren, een man die bekend staat als Norrin Radd, wil hem stoppen. Hij biedt aan om te helpen bij het vinden van planeten die geschikt zijn voor consumptie maar die geen leven bevatten. Galactus aanvaardt het aanbod en machtigt hem met de macht kosmisch, evenals het verwijderen van de herinneringen aan zijn menselijkheid, en creëert zo de Silver Surfer. De surfer dient als de trouwe dienaar van Galactus tot een confrontatie met de kwade Thanos zijn herinneringen aan zijn thuisplaneet en zijn liefde Shalla Bal wekt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.