Diamant seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Diamant? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Diamant.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Diamant (Seizoen 2) dateert van 1994.
Diamant Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Diamant? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Diamant seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Diamant Serie Informatie
Diamant is een Drama-serie uit 1993-1994.
Thomas is al dertig jaar getrouwd met Hester en samen hebben zij drie kinderen: Anton, Marion en Boris. Anton is de gedoodverfde opvolger van zijn vader en is getrouwd met Janneke. Marion en Boris wonen nog bij hun ouders en experimenteren met alles wat hun rijke leven heeft te bieden. De eerste haarscheurtjes verschijnen in het familieportret wanneer Thomas een geheime verhouding begint met Eliza. Wanneer de familie door een ongelukkige transactie in het bezit komt van "De Blauwe Duivel", lijkt het onheil niet meer af te wenden. Deze beruchte en veel te kostbare diamant heeft de reputatie ongeluk te brengen aan de eigenaar. De familie doet er alles aan om van de steen af te komen, hetgeen minder eenvoudig is dan het lijkt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,63 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.