• 9.383.735 stemmen

Prime Suspect

Prime Suspect seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Prime Suspect? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Prime Suspect.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Prime Suspect (Seizoen 7) dateert van 2006.

Prime Suspect Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Prime Suspect? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Prime Suspect seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Prime Suspect Serie Informatie

Prime Suspect is een Drama / Misdaad-serie uit 1991-2006. Geregisseerd door Phil Davis met onder meer de acteurs Helen Mirren, Tom Bell en John Benfield .

De serie gaat over de fictieve inspecteur bij de Londense politie (Metropolitan Police Service) Detective Chief Inspector (DCI) Jane Tennison. Op één na spelen alle seizoenen zich af in Londen. In seizoen vijf is de inmiddels tot Detective Superintendent gepromoveerde Tennison werkzaam in Manchester. Tegen de achtergrond van op te lossen moordzaken laat de serie zien hoe ze zich tegen de stroom in ontwikkelt in een door mannen gedomineerd beroep.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,02 met in totaal 50 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.