• 9.384.387 stemmen

Weird Loners

Weird Loners seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Weird Loners? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Weird Loners.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Weird Loners (Seizoen 1) dateert van 2015.

Weird Loners Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Weird Loners? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Weird Loners seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Weird Loners Serie Informatie

Weird Loners is een Komedie-serie uit 2015. Geregisseerd door Jake Kasdan met onder meer de acteurs Becki Newton, Zachary Knighton en Nate Torrence .

De wereld is gevuld met gelukkige paren. Maak kennis met een groep vrienden die geen idee hebben hoe dat is. Voor vier underdogs van in de 30, Caryn, Stosh, Zara en Eric is het hebben van een relatie een enorme uitdaging. Ze hebben echter elkaar gevonden in Queens, New York waar ze in een statig herenhuis wonen. En of nu relaties met aardige mensen stuk lopen, ze familieleden proberen te ontwijken of doen of ze homo zijn, het eigenzinnige kwartet zal je aan het lachen maken met hun relatieproblemen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 0,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.