Tosh.0 seizoen 13?
Zal er een seizoen 13 beschikbaar komen voor de tv-serie Tosh.0? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tosh.0.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tosh.0 (Seizoen 12) dateert van 2020.
Tosh.0 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 13) van Tosh.0? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tosh.0 seizoen 13 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tosh.0 Serie Informatie
Tosh.0 is een Komedie-serie uit 2009-2020. met onder meer de acteurs Nick Malis, Megan Abrigo en Caleb Emerson .
Gastheer komiek Daniel Tosh presenteert wekelijks een selectie aan internetfilmpjes die hij van commentaar voorziet. De filmpjes die voorbijkomen zijn veelal absurd, enorme fails of hebben ingenieus verzonnen content. Naast het tonen van deze clipjes biedt Daniel één persoon uit één van de filmpjes de mogelijkheid tot een herkansing in het onderdeel 'Web Redemption'. In 'Is It Racist?' wordt er samen met het publiek bepaalt of iets racistisch is en geregeld wordt er een Skypegesprek gestart met ofwel een fan ofwel iemand uit een filmpje.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,69 met in totaal 39 stemmen. De serie heeft momenteel 12 seizoenen.