Flack seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Flack? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Flack.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Flack (Seizoen 2) dateert van 2020.
Flack Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Flack? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Flack seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Flack Serie Informatie
Flack is een Komedie-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door Alicia MacDonald met onder meer de acteurs Anna Paquin, Sophie Okonedo en Sophie Okonedo .
Scherpe en geestige publiciteit, Robyn is een expert in haar vak maar een complete zelf-saboteur als het gaat om haar persoonlijke leven. Robyn werkt als crisis PR-strategist, woont in Londen, en ze moet bedenken hoe zij het beste van slechte situaties kan maken en op de een of andere manier erin slagen er ongedeerd uit te komen. Snel en onvoorspelbaar, zoals ze vooraanstaande persoonlijkheden adviseert op het gebied van entertainment, mode en sport.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.